Menyliste selskaper 2016
Laks m/ agurksalt
- sandefjordsmør
- poteter
- Iskrem m/ jordbær eller bjørnebær.
Kr. 350,-
Ytrefilet okse
- parisergulrøtter, erter, champignon
- rødvinsaus
- fløtegratinerte poteter
- Frukt og bær med fløtekrem.
Kr. 370,-
Kalvestek
- blomkål, parisergulrøtter, erter,
- brun saus
- poteter
- Karamellpudding.
Kr. 370,-
Helstekt svinefilet bønner, gulrøtter
- rosepeppersaus
- poteter
- Sjokolademousse.
Kr. 340,-
Glasert hamburgerrygg
- asparges, blomkål, erter
- madeirasaus
- poteter
- Iskake
Kr. 340,-
Kalkunfilet
- babygulrøtter, erter
- soppsaus
- poteter
- Sitronfromage m/ rød saus
Kr. 350,-
Reinsdyrstek
- rosenkål, parisergulrøtter
- viltsaus
- poteter
- Iskake
Kr. 380,-
Oksestek
- babygulrøtter, erter, blomkål
- brun saus
- poteter
- Karamellpudding
Kr. 360,-
Foretter
- Terteskjell m/ fisk i hvit saus Kr. 70,-
- Skalldyrcocktail Kr. 65,-
- Rekecocktail Kr. 65,-
- Gravlaksrosett med sprø salat og sennepsaus Kr. 60,-
- Cremet Championgsuppe Kr. 55,-
- Cremet aspargessuppe Kr. 55,-
- Avokadosalat og reker Kr. 65,-
- Melon og skinke Kr. 55,-
Kaffeservering til medbragte kaker kr. 60 pr. kuvert.
Omdekking av bord til enkeltbord/småbord kr 60,- pr. bord
Ta kontakt med oss ved å fylle inn kontaktskjemaet her.