Menyliste/priser bryllup 2024

  • Skalldyrcoctail.
  • Laks m/ agurksalat.
  • Sandefjordsmør.
  • Poteter.
  • Iskrem m/ jordbær eller bjørnebær.

kr. 535,-

 

  • Rekecoctail.
  • Ytrefilet av okse.
  • Parisergulrøtter, erter, champignon og rødvinsaus.
  • Fløtegratinerte poteter.
  • Frukt og bær med fløtekrem.

kr. 560,-

 

  • Melon og spekeskinke.
  • Kalvestek.
  • Blomkål, parisergulrøtter og erter.
  • Brun saus av kraft.
  • Poteter.
  • Karamellpudding.

kr. 555,-

 

  • Avokado og reker.
  • Helstekt svinefilet.
  • Bønner og gulrot.
  • Rosepeppersaus.
  • Poteter.
  • Sjokolademousse.

kr. 525,-

 

  • Aspargessuppe.
  • Glasert hamburgerrygg.
  • Asparges, blomkål og erter.
  • Madeirasaus.
  • Poteter.
  • Iskake.

kr. 520,-

 

  • Gravlaksrosett med sprø salat og sennepssaus.
  • Kalkunfilet.
  • Babygulrøtter  og erter.
  • Soppsaus
  • Poteter
  • Sitronfromasj m/ rød saus

Kr.530,-

 

  • Kremet champignonsuppe
  • Reinsdyrstek
  • rosenkål, parisergulrøtter
  • viltsaus
  • poteter
  • Iskake

kr. 570,-

 

  • Terteskjell m/ fisk i hvit saus
  • Oksestek
  • babygulrøtter, erter, blomkål
  • brun saus
  • poteter
  • Karamellpudding

kr 550,-

 

Rettene kan kombineres annerledes hvis det er ønskelig.

Prisene her inkluderer oppdekking og servering ved bordet.

Kaffe til medbrakte kaker koster kr 80,- pr. person. Vi servere kaffe/te, oppbevarer og serverer medbrakte kaker.

Egne kaker må være ferdig pyntet og klare til servering.

Med forbehold om prisendringer.

Ta kontakt med oss ved å fylle inn kontaktskjemaet her.

Gjestegården har alle rettigheter.

Koldtbord alternativ 1 består av følgende: Varmretter: Karbonader med løk og grillet kylling.

Kalde retter: Roastbiff m/remulade og løk. 3 sorter spekemat med rømme. Kokt skinke eller skinkestek med svisker eller røkt svinekam ( et av alternativene velges). Røkt laks med eggerøre. Cabaret med dressing. Grønn salat. Waldorfsalat. Potetsalat. Ostefat med kjeks. Brød, loff, smør og flatbrød. 2 sorter dessert etter eget ønske (1 porsjon til hver person) Pris pr. pers: 410,- Vi anbefaler Anne Margrethe sin hjemmelagede karamellpudding. Vi tilbyr også sjokoladepudding, sjokolademousse, fruktsalat, forskjellige fromasjer, gele, tilslørte bondepiker og is.

Koldtbord alternativ 2: Som alternativ 1 med tillegg av helkokt ørret og reker på seng. Pris pr. pers: 440,-

Andre sammensetninger etter ønske er mulig.