Menyliste/priser bryllup 2023
- Skalldyrcoctail
- Laks m/ agurksalt
- sandefjordsmør
- poteter
- Iskrem m/ jordbær eller bjørnebær.
kr. 480,-
- Rekecoctail
- Ytrefilet okse
- parisergulrøtter, erter, champignon rødvinsaus
- fløtegratinerte poteter
- Frukt og bær med fløtekrem.
kr. 495,-
- Melon og skinke
- Kalvestek
- blomkål, parisergulrøtter, erter,
- brun saus
- poteter
- Karamellpudding.
kr. 480,-
- Avokado og reker
- Helstekt svinefilet bønner, gulrøtter
- rosepeppersaus
- poteter
- Sjokolademousse.
kr. 460,-
- Aspargessuppe
- Glasert hamburgerrygg
- asparges, blomkål, erter
- madeirasaus
- poteter
- Iskake
kr. 430,-
- Gravlaksrosett med sprø salat og sennepssaus
- Kalkunfilet
- babygulrøtter, erter
- soppsaus
- poteter
- Sitronfromage m/ rød saus
Kr.460,-
- Cremet Championgsuppe
- Reinsdyrstek
- rosenkål, parisergulrøtter
- viltsaus
- poteter
- Iskake
kr. 495,-
- Terteskjell m/ fisk i hvit saus
- Oksestek
- babygulrøtter, erter, blomkål
- brun saus
- poteter
- Karamellpudding
kr 450,-
Rettene kan kombineres annerledes hvis det er ønskelig.
Gjestegården har alle rettigheter.
Koldtbord alternativ 1 består av følgende: Varmretter: Karbonader med løk og grillet kylling.
Kalde retter: Roastbeef m/remulade og løk. 3 sorter spekemat med rømme. Kokt skinke eller skinkestek med svisker eller røkt svinekam ( et av alternativene velges) Røkt laks med eggerøre. Cabaret med dressing. Grønn salat. Waldorfsalat. Potetsalat. Ostefat med kjeks. Brød, loff, smør og flatbrød. 2 sorter dessert etter eget ønske. Pris pr. pers: 410,- Vi anbefaler Anne Margrethe sin hjemmelagede karamellpudding. Vi tilbyr også sjokoladepudding, sjokolademousse, fruktsalat, forskjellige fromasjer, gele, tilslørte bondepiker og is.
Koldtbord alternativ 2: Som alternativ 1 med tillegg av helkokt ørret og reker på seng. Pris pr. pers: 440,-
Andre sammensetninger etter ønske er mulig.