Menyliste/priser bryllup 2017

  • Skalldyrcoctail
  • Laks m/ agurksalt
  • sandefjordsmør
  • poteter
  • Iskrem m/ jordbær eller bjørnebær.

kr. 480,-


  • Rekecoctail
  • Ytrefilet okse
  • parisergulrøtter, erter, champignon rødvinsaus
  • fløtegratinerte poteter
  • Frukt og bær med fløtekrem.

kr. 495,-


  • Melon og skinke
  • Kalvestek
  • blomkål, parisergulrøtter, erter,
  • brun saus
  • poteter
  • Karamellpudding.

kr. 480,-


  • Avokado og reker
  • Helstekt svinefilet bønner, gulrøtter
  • rosepeppersaus
  • poteter
  • Sjokolademousse.

kr. 460,-


  • Aspargessuppe
  • Glasert hamburgerrygg
  • asparges, blomkål, erter
  • madeirasaus
  • poteter
  • Iskake

kr. 430,-


  • Gravlaksrosett med sprø salat og sennepssaus
  • Kalkunfilet
  • babygulrøtter, erter
  • soppsaus
  • poteter
  • Sitronfromage m/ rød saus



  • Cremet Championgsuppe
  • Reinsdyrstek
  • rosenkål, parisergulrøtter
  • viltsaus
  • poteter
  • Iskake

kr. 495,-


  • Terteskjell m/ fisk i hvit saus
  • Oksestek
  • babygulrøtter, erter, blomkål
  • brun saus
  • poteter
  • Karamellpudding

kr 450,-


Rettene kan kombineres annerledes hvis det er ønskelig.

Ta kontakt med oss ved å fylle inn kontaktskjemaet her.

Gjestegården har alle rettigheter.

Koldtbord alternativ 1 består av følgende: Varmretter: Karbonader med løk og grillet kylling.

Kalde retter: Roastbeef m/remulade og løk. 3 sorter spekemat med rømme. Kokt skinke eller skinkestek med svisker eller røkt svinekam ( et av alternativene velges) Røkt laks med eggerøre. Cabaret med dressing. Grønn salat. Waldorfsalat. Potetsalat. Ostefat med kjeks. Brød, loff, smør og flatbrød. 2 sorter dessert etter eget ønske. Pris pr. pers: 380,- Vi anbefaler Anne Margrethe sin hjemmelagede karamellpudding. Vi tilbyr også sjokoladepudding, sjokolademousse, fruktsalat, forskjellige fromasjer, gele, tilslørte bondepiker og is.

Koldtbord alternativ 2: Som alternativ 1 med tillegg av helkokt ørret og reker på seng. Pris pr. pers: 410,-

Andre sammensetninger etter ønske er mulig.