Menyliste/priser bryllup 2024
- Skalldyrcoctail.
- Laks m/ agurksalat.
- Sandefjordsmør.
- Poteter.
- Iskrem m/ jordbær eller bjørnebær.
kr. 535,-
- Rekecoctail.
- Ytrefilet av okse.
- Parisergulrøtter, erter, champignon og rødvinsaus.
- Fløtegratinerte poteter.
- Frukt og bær med fløtekrem.
kr. 560,-
- Melon og spekeskinke.
- Kalvestek.
- Blomkål, parisergulrøtter og erter.
- Brun saus av kraft.
- Poteter.
- Karamellpudding.
kr. 555,-
- Avokado og reker.
- Helstekt svinefilet.
- Bønner og gulrot.
- Rosepeppersaus.
- Poteter.
- Sjokolademousse.
kr. 525,-
- Aspargessuppe.
- Glasert hamburgerrygg.
- Asparges, blomkål og erter.
- Madeirasaus.
- Poteter.
- Iskake.
kr. 520,-
- Gravlaksrosett med sprø salat og sennepssaus.
- Kalkunfilet.
- Babygulrøtter og erter.
- Soppsaus
- Poteter
- Sitronfromasj m/ rød saus
Kr.530,-
- Kremet champignonsuppe
- Reinsdyrstek
- rosenkål, parisergulrøtter
- viltsaus
- poteter
- Iskake
kr. 570,-
- Terteskjell m/ fisk i hvit saus
- Oksestek
- babygulrøtter, erter, blomkål
- brun saus
- poteter
- Karamellpudding
kr 550,-
Rettene kan kombineres annerledes hvis det er ønskelig.
Prisene her inkluderer oppdekking og servering ved bordet.
Kaffe til medbrakte kaker koster kr 80,- pr. person. Vi servere kaffe/te, oppbevarer og serverer medbrakte kaker.
Egne kaker må være ferdig pyntet og klare til servering.
Med forbehold om prisendringer.
Gjestegården har alle rettigheter.
Koldtbord alternativ 1 består av følgende: Varmretter: Karbonader med løk og grillet kylling.
Kalde retter: Roastbiff m/remulade og løk. 3 sorter spekemat med rømme. Kokt skinke eller skinkestek med svisker eller røkt svinekam ( et av alternativene velges). Røkt laks med eggerøre. Cabaret med dressing. Grønn salat. Waldorfsalat. Potetsalat. Ostefat med kjeks. Brød, loff, smør og flatbrød. 2 sorter dessert etter eget ønske (1 porsjon til hver person) Pris pr. pers: 410,- Vi anbefaler Anne Margrethe sin hjemmelagede karamellpudding. Vi tilbyr også sjokoladepudding, sjokolademousse, fruktsalat, forskjellige fromasjer, gele, tilslørte bondepiker og is.
Koldtbord alternativ 2: Som alternativ 1 med tillegg av helkokt ørret og reker på seng. Pris pr. pers: 440,-
Andre sammensetninger etter ønske er mulig.