Velkommen til Gavelstad Gjestegård

Gavelstad Gjestegård er et tradisjonsrikt hotell som har vært drevet av familien Myhre i over 60 år. Fra sommeren 2009 har Anne Margrethe og Mangs Netskar overtatt dette som nå heter Gavelstad Gjestegård. Med litt fornyelse, ønsker vi å føre tradisjonene videre. Med god og hjemlig atmosfære og god norsk mat ønsker vi å presentere vårt alternativ.

Under tiden har det vært gjester av alle slag. Blant annet var det at mange dansker fant veien hit, og de fikk prøve skiene i Vestfolds første skitrekk som ble anlagt i Gavelstadåsen. Fra 1979 - 1997 var det Sommerskolen i musikk på Gavelstad og i den forbindelse fikk konsertlokalet i låven det klingende navnet Carnegie Hall.

Mange har opp gjennom årene tatt på seg finstasen og feiret bryllup, konfirmasjon og andre jubileum her. Gjennom tidene har den gamle gårdsbygningen blitt påbygd og rommer i dag 40 overnattingsrom med dusj og toalett. Noen rom har 4 senger (køyesenger) disse har spesielt blitt benyttet i forbindelse med musikkorps som det har vært mye av opp gjennom tidene.
Vi har spisesal som rommer 120 personer og flere møterom.

Vi har hyggelige stuer som passer til store og små begivenheter. I dag er det mest kursvirksomhet her. De som benytter oss er firmaer, kommuner, foreninger, musikkorps, sangkor etc. Ellers arrangeres det selskaper, brylluper, konfirmasjoner, dagsturer og møter for lag og foreninger.

Vi legger også tilrette slik at du kan spise søndagsmiddagen her, eller innta lunsjen på hverdagen sammen med venner eller forretningsforbindelser. Med et lite forvarsel kan vi servere det meste.

Kontakt oss for bestilling