Menyliste/priser bryllup 2017

  • Skalldyrcoctail
  • Laks m/ agurksalt
  • sandefjordsmør
  • poteter
  • Iskrem m/ jordbær eller bjørnebær.
  • kr. 480,-

  • Rekecoctail
  • Ytrefilet okse
  • parisergulrøtter, erter, champignon rødvinsaus
  • fløtegratinerte poteter
  • Frukt og bær med fløtekrem.
  • kr. 495,-

  • Melon og skinke
  • Kalvestek
  • blomkål, parisergulrøtter, erter,
  • brun saus
  • poteter
  • Karamellpudding.
  • kr. 480,-

  • Avokado og reker
  • Helstekt svinefilet
    bønner, gulrøtter
  • rosepeppersaus
  • poteter
  • Sjokolademousse.
  • kr. 460,-

  • Aspargessuppe
  • Glasert hamburgerrygg
  • asparges, blomkål, erter
  • madeirasaus
  • poteter
  • Iskake
  • kr. 430,-

  • Gravlaksrosett med sprø salat og sennepssaus
  • Kalkunfilet
  • babygulrøtter, erter
  • soppsaus
  • poteter
  • Sitronfromage m/ rød saus
  • kr. 450,-

  • Cremet Championgsuppe
  • Reinsdyrstek
  • rosenkål, parisergulrøtter
  • viltsaus
  • poteter
  • Iskake
  • kr. 495,-

  • Terteskjell m/ fisk i hvit saus
  • Oksestek
  • babygulrøtter, erter, blomkål
  • brun saus
  • poteter
  • Karamellpudding
  • kr 450,-

Rettene kan kombineres annerledes hvis det er ønskelig.

Ta kontakt med oss ved å fylle inn kontaktskjemaet her.

Gjestegården har alle rettigheter.
Koldtbord alternativ 1 består av følgende: Varmretter: Karbonader med løk og grillet kylling.
Kalde retter: Roastbeef m/remulade og løk. 3 sorter spekemat med rømme. Kokt skinke eller skinkestek med svisker eller røkt svinekam ( et av alternativene velges) Røkt laks med eggerøre. Cabaret med dressing. Grønn salat. Waldorfsalat. Potetsalat. Ostefat med kjeks. Brød, loff, smør og flatbrød. 2 sorter dessert etter eget ønske. Pris pr. pers: 380,- Vi anbefaler Anne Margrethe sin hjemmelagede karamellpudding. Vi tilbyr også sjokoladepudding, sjokolademousse, fruktsalat, forskjellige fromasjer, gele, tilslørte bondepiker og is.
Koldtbord alternativ 2: Som alternativ 1 med tillegg av helkokt ørret og reker på seng. Pris pr. pers: 410,-
Andre sammensetninger etter ønske er mulig.